En bra sista dag!

Fulltankad efter besök på Pizza Hut med bästa polaren Strandh!

Han fick dock ingen glass, för det var bara för barn 😉

Efter det ringde Peter mig och fråga om jag ville ha skjuts, OM jag ville 😀 Han kommer nu kommer och hämta mig vid 6-tiden. Från början var planen att gå hemifrån vid 03:10 -> tåg 3:45 -> Stockholm 6:17 sen åka tunnelbana till tekniska verken och sen ta tåg därifrån till Täby..

Känner att detta på något sätt att detta kommer bli en bättre start på tävlingsdagen 🙂

Utöver denna hjälp från Peter så har jag bästa Jenny som kommer att supportera mig i Täby för att jag ska slippa tänka så mycket själv vid varvningen, underbart!

Allt är packat och jag är redo(?). Nu är det sömnen kvar. Dags att gå till kojs.

Ses imorgon på

www.jogg.se/liveresultat

http://www.facebook.com/events/419906064773146/

Kommentera