Ny vätskeväst

Jag letar fortfarande efter det perfekta vätskesystemet för mig, jag har extremt svårt att bli nöjd på den avdelningen vilket gör att jag aldrig springer med vatten. Det fungerar bra på vintern men på sommaren så behövs verkligen vatten när man springer långpass, både för att få ut det man vill av träning och för att det ska vara mer njutbart.

Mitt nya försök var en väst som jag hade hoppats skulle komma innan Mallis men kom på måndagen där istället för fredagen. Shit happens.

Idag tog jag och testa den på en morgontur iaf, 18km i skog och asfalt.

Det gäller alltså Ultimate Directions nya signature series. Valde att ta hem AK-varianten, dvs den som har designats tillsammans med Anton Krupicka, en person som är väl känd i ultravärlden 🙂

Varken gillar eller hatar den efter första turen. Flaskar frampå känns som en lösning som kan fungera för mig, brydde mig inget om vattenljudet som vissa stör sig på, men körde idag med musik. Dock fanns inget klockrent ställe för telefonen, så får meka och testa lite.

En extremt skön tur blev det och de rulla på fint i 5min-tempo. Mallis är fortfarande färskt i minnet och Hackeforsspåret jag sprang kändes inte längre backigt.

Kan man då tycka att dagen började helt underbart för mig!

Hade den också gjort om jag inte tappat bort nyckeln.. så när jag kom tillbaka från rundan för att byta väska och dra till jobbet så kom jag inte in. Fick därför fortsätta med västen till jobbet där jag nu sitter med en extratröja jag har och mina 2XU tights på mig.

Men jag bryr mig inte. Shit happens

Att jag tappa telefonen också så att den nu till slut blev så skadad så jag får kolla på en ny att köpa gör inget heller. Shit happens

Löpning väger upp allting, dagen är faktiskt bra! 😀

4 thoughts on “Ny vätskeväst

  1. Karin says:

    Jag borde få provision från dem!!! Då skulle jag kanske inte gråta blod över den flaska av värde 1200kr som jag krossade i morse. Shit happends.

    1. Roxen says:

      Jupp, såg dom först via dig 🙂 Får se om jag lyckas lösa förvaringen bara. Annars får jag köpa SJ också ifall jag fortfarande tycker resten av den är bra 🙂

Kommentera