Vardagsmåndag

Tillbaka till livet efter Mallis, lättare sagt än gjort. Söndag blev en vilodag helt utan träning. Men idag skulle man iväg till jobbet igen, kortaste rundan var vald 6.3km. Idag var rundan annorlunda mot vad den brukar vara. Tänkte största delen av rundan hur konstigt det kändes, hela tiden var tanken på när kommer backarna!?

Men se de kom inte alls. Räkna ihop att det på Mallis blev drygt 20mil med 4350höjdmeter på de 7dagarna. Tack vara låga intensiteten så blev jag återhämtad under veckan då TEC fortfarande kändes av i början. Men man blev extremt van vid alla backar. Ett halvt mount Everest trots att vi inte tog oss upp för något riktigt högt berg utan var bara att det gick ner och upp om vartannat hela tiden.

I MISS IT!

Skylt från en backe på 400-500m mitt i stan <3

Kommentera