Varvtider på TEC

De blev upplagda idag och där finns det svart på vitt:

52:29
52:24
53:00
52:38
54:38
56:35
58:31
56:14

Tydligen tappa jag redan på 3:e varvet litegrann som jag missade. Någon minut på 5:e varvet + toa besök. Sen gick det fort utför. Dåligt tränad och för hård start? Både och, får fortsätta min träning så jag kommer i bra form!

Dock ändå nöjd med sista varvet där jag inte hade någon direkt anledning att köra järnet och gick i alla backar, drygt 10st av varierande längd och ändå fick en ok tid.

Idag sprang jag första passet efteråt, till jobbet på drygt 6km. Kändes hyfsat lätt och bra, lite tung i låren. Dock på eftermiddag kände jag av något i vänster lår vilket gör att jag fortsätter ta det lugn. För på lördag är det ju Mallis som gäller och då vill jag kunna träna!!

Kommentera