Edsåsdalen – anekdot

När jag kom hem igår vid halv tolv någon gång så var jag trött så det blev snabbt sängen. Mitt inlägg om den tredje dagen i Edsåsdalen har därför fått vänta och kommer sen ikväll. Men jag tänkte lägga upp en liten anekdot som jag kom på under den tid jag var där.

För två år sedan vad jag uppe i Sälen och åkte skidor vid nyår med ett gäng vänner, detta var första gången jag testade på detta och jag får ju hålla med om att det var väldigt roligt. Av den anledningen bestämde jag mig för att tre veckor senare följa med upp till Åre för att åka skidor igen! Det var du mot slutet av januari 2011.

Vi bosatte oss dock inte i Åre utan i Undersåker. Och jag ville ju ändå röra lite på mig så jag spring lite vilket jag gjorde på kvällen efter skidåkning den 20:e. Visste inte riktigt vart jag skulle springa så bara drog iväg i mörkret längs vägen och svängde av lite uppåt. 8km kom jag sen tyckte jag det var dags att vända för att komma i tid till kvällsmaten. Just den vändningen satte sig dock på huvudet för det var några hus just där jag vände och trots mörkret så kände jag på något sätt igen detta när jag nu var uppe.

Så jag var helt enkelt tvungen att kolla på min Funbeat-logg och noterade att jag hade rätt. Jag vände precis vid det hotell som jag nu bodde i under helgen. Är det bara jag som tycker det är coolt?!?! 😀

Kära Edsåsdalen, jag har nu varit hos er två gånger och det kommer säkert bli fler 🙂

Kommentera