Edsåsdalen dag tre

Tyvärr var det inte en heldag som gällde idag men var späckat schema från morgon till kl14. Startade dagen med det bästa som finns, löpning innan frukost! Denna gång var jag inte själv utan dom flesta var med och körde. Inga höjdmeter utan en lättare jogg som fick lite inslag av obanat när Eric var i spetsen.

Med andra ord en mycket bra start på dagen som såklart följdes av frukostbuffé. Morgonjogg och frukostbuffé är min absoluta favoritkombo!

Direkt från frukosten blev det föreläsning. Denna gång tog Nicklas ”superäventyraren” Lautakoski scenen och bjöd på många skratt och inspirerande historier. Cykla till Kina under 8 månader är ju ett väldigt bra exempel på coolt äventyr! Grymt härlig person som verkligen skapa en skön stämning och spruta ut inspiration och glädje i salen!

Direkt på det så var det dags för nästa pass. Efter gårdagens många timmar i tuff terräng kändes det lite i benen och dom var inte så starka när det gick uppför, då är dom ju iof inte så starka ens när dom är pigga. Så hörde man dagens upplägg: 2x10min uppför en skidbacke med en 3:e intervall upp till ett vindskydd som för mig var 7min upp. Kan säga att det blev inte bara löpning uppför utan gång fick självklart användes. Varmt, tungt och svettigt, men ändå kul att få utnyttja miljö som man inte har möjlighet till hemma!

Ett par bilder från Miranda och Eric under intervallerna. Själv var jag upptagen med att ta mig uppför 😛

Med solen framme stekte det på rejält bra och till skillnad från tidigare pass var det inte vatten överallt att trampa i så man blev extremt varm. Men oj så nöjd man kunde vara efteråt 🙂

Gruppen drog sig sen vidare längs en stig tillbaka mot hotellet. Själv stod jag kvar 5-10min helt själv, helt tyst så när som på ett par fåglar som kvittrade. Inga bilar, inga telefoner, inga maskiner inte ens vind. Kollade ut över fjällen och tänkte på ingenting, bara var där. Otroligt skönt!

Till slut bestämde jag mig att dra mig bortåt den stig folket försvunnit via. Allt vatten var dock slut sen sista intervallen och kände mig fortfarande torr i munnen. Fick lite svalka om fötterna oavsett om jag sprang på spångar eller ej 🙂

Kom sen fram till en karta och kollade vart jag var någonstans och såg att man kunde ju fortsätta springa en bit österut, men jag var torr i munnen. Så hördes det, ljuva vatten som rinner i bäcken. Drog i mig en flaska vatten och fyllde den igen, sen var det bara fortsätta, hade lite extratid innan det var matdags.

I fin natur sprang jag österut på vinterled men svängde till slut ner mot vägen som jag sprang över och tog obanad väg tillbaka till Edsåsdalen. Var tvungen att njuta in i det sista, för det var snart dags att dra sig hem 🙁

Innan maten blev det ett snabbt bad i bäcken för att kyla ner sig lite.

Sen var det dags för sista måltiden som var uuuuuunderbart god! Sådant kött!

Lite ihopplock av kläder på rummet och utcheckning för att sen köra sista samlingen där ledarna fick sig en rejäl applåd!

Sen var tyvärr det hela slut :´(

Blev som sagt en fartfylld dag med få pauser, så det hanns med en hel del till kl14. Blev sen dags att sätta sig i bil då jag fick skjuts hem av Eric som tänkte att en timme mer eller mindre i bilen inte gjorde något när han skulle hem till Borås. Sköna personer fanns det gott om på detta läger 😀

Återigen en bild från Eric, fast ledar-Eric på Borås-Eric i full glädje.

Många timmar i bilen blev det och vädret blev bara sämre ju längre söderut man kom 😉Till slut fick jag tacka av mitt bilsällskap, både Eric och Josefine. För att gå och lägga mig i min egna säng igen.

MEN, det hela tar ju faktiskt inte helt slut. För denna resa kommer jag ha kvar länge i minnet, för många minnen skapade det! Så stort tack till TNT och alla dess ledare. Jag lämnar efter mig en STOR rekommendation för de som vill få upplevelser man inte glömmer att hänga på något evenemang från TNT, då jag inte tvivlar på att de kommer fortsätta skapa underbart grymma upplevelser och minnen framöver för många personer!

Kommentera