Kanallöpet 1:35:39

Finns många ursäkter men tror jag skippar dom denna gång. Hade fundering redan innan på att ta en kortare sträcka, för dit skulle jag åtminstone då det alltid är många i trakten som springer det loppet vilket är extremt kul!

Kändes inte helt rätt efter 2km och efter 5km så var jag rejält borta i benen trots någerlunda lätt öppning. Efter det fortsatte jag för att ta mig i mål på överlevnadsvis, vilket jag lyckades med även om det mentalt var tufft, kändes som 100pers sprang förbi mig 🙂

Var inget priolopp men hade hoppats på en ok runda ändå. Men fick lite spring och en väldigt trevlig dag, så jag är nöjd och kan lägga det bakom mig!

Hade glömt att anmäla mig så fick dra dit och efteranmäla mig först

Träffa Magnus innan som drog in på 1:22:21 vilket är grymt gjort i dagens motvind

Sara åkte ner från Stockholm för att springa detta blåsiga lopp, hon var inte långt efter mig i mål!

Syrran var glad(?) av att ha genomfört 10km. Skönt att inte vara ensam i familjen 😀

Sedan bar det hem till Ulla i Ljungsbro där Tobbe och jag att och vänta på mat

Grillfest blev det med mycket mat och folk, så borde det alltid vara efter löpning 🙂

 

Snygga djur kom på besök mot slutet direkt från deras barnkonsert

Så en halvmara i vad som kan klassas som träningsfart genomfördes, inte riktigt ok. Men samtidigt en underbar dag på andra sätt. Så har inget att klaga på, shit happens. Långsiktigt tänk jag har och denna dag var endast en av många lärdomar som kommer ta mig mot mina större mål 🙂

 

Kommentera