Ledig = cykling

Mer cykling måste läggas in och det underlättar ju när man är ledig. Blev ingen jätterunda men tog mig till Vadstena där jag såg rester av traktorrallyt som varit tidigare på dagen vid Slottsgården där jag även tog lite mat och hälsa på föräldrarna, gäller att slå flera flugor i en smäll!

Kände mig mindre långsam idag, tackar jag dubbdäcken för, de hade gjort större skillnad än jag trodde. Men fortfarande körde jag med 35mm grovt mönstrade däck så hoppas på ännu skönare tur när jag kör med tempohojjen!

På kvällen blev det grillning med Alex, Linda och Emelie ute i Ljungsbro. Regnet hade slutat när jag kom dit, alltid fint med grillat, bra avslutning på dagen 🙂

40-tal traktorer av modell äldre, inte den vanligaste synen

 

Specialbeställd hamburgare

Solbränna eller smutsrand från regnet? 😉

Kött!!

 

Kommentera