Lugn start på veckan

Har inte blivit mycket träning denna vecka, kroppen var sliten innan halvmaran så den skulle få lite vila nu. 25km löpning fördelat på 3dagar. Imorgon ska jag sätta igång igen, passa på att cykla lite när man är ledig 🙂

Detta kommer gå bättre nu eftersom jag tog mig ork att köpa däckavtagare då jag slarvat bort mina sen tidigare. På grund av det har jag inte tagit av mina dubbdäck vilket folk tydligen tycker är dags för nu!

Med dom borta så flyger man fram? 😛

När man inte fokuserar lika mycket på sin egen träning kan man istället kolla på vad andra sysslar med. Har följt Jan-Erik på hans ”lilla” tävling han kör nu, 6dagar non-stop. Han körde 16mil första dygnet, alltså ett 100miles-lopp under dygnet vilket är ett högt mål för många!

Resterande dygn kvar, ska bli intressant att följa! Gogo Jan-Erik!!!

http://www.french-ultra-festival.fr/

 

Kommentera