Nocout goes Visingsö del2

Efter en underbar lördag så blev det dags för en ännu mer underbar söndag. Startades såklart med frukostbuffé för att få lite energi på morgonkvisten.

Efter det var det dags för kvalitétspass där jag och Håkan prata ihop oss till att det skulle köras tröskelintervaller på motionsspåret på ön. Jag stack iväg med 8pers för det medan andra tog en lugnare tur på ön och andra bara slappa inför cyklingen 🙂

Blev 2 varv på 2.33km-spåret för mig med 2.5min vila. Första gick ok, andra så blev det som de blev dvs långsamt. Men gjorde inte så mycket, gav mig efter det. Vissa hårdingar tog ett 3:e varv. Blev sen dusch och packande för att sedan checka ut. Det var ett tight schema men jag han ta kort på gängets snyggaste cykel innan lunchen, kolfiber är så 2012!

Belöning på detta blev porterstek till lunch! Satt riktigt fint och jag kände mig laddad inför cyklingen. Men stack ifrån lunchen för att ta ett extra ärende på ön innan färjan åkte. Hade lagt en beställning under gårdagen till Suss och var nu och hämtade. När man ändå är på öa så får man ju se till att storhandla på Persgården 🙂

Som bonus bjöd Suss på kokosfett och jordnötssmör som hon ville få in i min kost! 

Chokladen får dock vänta tills efter maj.. 🙁

Stack sen direkt till färjan för att vänta in färjan med härligaste gänget

Lite mentalladdning under färjeturen så drog vi sen iväg. Navigeringen gick kanske inte 100% men ingen brydde sig i det fina vädret med medvind som vi hade. Var bara underbart att flyga fram på massa nya fina vägar. Låg lite bakom klungan hela vägen hem, kändes skönt. Hade koll att alla var med och slapp bromsa i nedförsbackar, sen blev backen gladare när jag kunde ställa mig upp lite som jag ville 🙂

Flög fram genom Östergötland för att landa hos mina föräldrar på Slottsgården i Vadstena där vi hade beställt en hel del mackor. Glufsade själv i mig två goda räkmackor innan vi drog vidare. 

Vi i medelgruppen delade upp oss lite och fortsatte hemåt. Flöt på väldigt bra och kändes bara underbart, om jag bortser från ryggen. Den kändes sisådär efter ett antal timmar på cykeln, men det hade jag räknat med.

Väl hemma var jag lite seg och därför skrevs detta inlägg först idag. Men sammanfattningsvis så var det en helt underbar helg!! 🙂

Kommentera