Ny telefon

Efter 1000 tappningar i backen så gav sig sidorna på min Xperia Neo upp, vilket såklart skulle gå att fixa till om jag orka. Men kände att det var dags att förnya sig, trots att jag älskar formen på Neo som inte finns på någon ny telefon.

Men jag ville nu ha en vattentät telefon för att slippa använda plastpåse när jag kör i regn eller har den i ficka intill kroppen på typ tights eller cykeltröja utan att riskera att fukt slaktar den. Efter mycket om och men sluta det med att jag köpte en Xperia V, har allt jag vill ha MEN är större än jag önskade. Kan väl inte få allt helt enkelt.. Vissa småfickor på tights och väskor blir det lite svårt att få ner den i, men man får anpassa sig.

Kameran på den är helt ok och det är väl bra när man bloggar?! 😀

Sitter nu att jobbar med att konfigurera den då jag är rätt app-beroende. 33appar ska installeras och konfigureras innan jag anser att telefonen är funktionsduglig så jag då kan flytta över SIM-kortet 😛

Kommentera