På språng under ledig dag

Cyklingen har inte kommit igång som jag velat men idag så fick jag mig ett pass åtminstone. Vädret var underbart och jag stack ut till Vadstena för att träffa mina föräldrar på Slottsgården som de precis tagit över. Fick där i mig både en och två underbara räkmackor innan jag vända tillbaka hem med ett resultat av 10.5mil, satt fint!

 

På hemvägen dick det tom bli jacklöst och jag njöt av medvind i kortärmat och kortbent!

Väl hemma så gjorde jag mig snabbt iodning för att sen bli upphämtad av Suss. Vi åkte sen upp mot Stockholm i sann ”Drive and talk”-anda med huvudfokus på kost.

Uppe i Stockholm fick vi i oss lite mat innan Mirre anslöt till oss för att planera lite inför höstens bästa resa.

Blev sen bussen tillbaka till Linkan då jobb väntar. Så jag tror nog att jag borde gå och sova lite nu..

Kommentera