Samarbete med Susanne Dalsätt

Susanne, Kostsusanne, Ironmanmamman, kalla henne vadsom men en sak är säker och det gäller hennes kunskap och engagemang inom kostens värld och speciellt inom uthållighetsidrott.

 

Jag anser mig inte vara oinsatt inom kost på något sätt men kan inte börja med att mäta mig mot 10+ år som kostrådgivare med utbildningar och läsande av studier. Oavsett kunskap så är det ändå alltid bättre att ha en utomstående för att inte bli hemmablind. Tog därför kontakt med henne för att få hjälp med att styra upp min kost till optimala nivåer inför kommande utmaningar. Både vad gäller kost under/innan tävling vid ultralopp men även redan nu under träningsperiod för maximera återhämtning och få bäst träningseffekt.

Och hon sa ja!

Vi fick ett par timmar under gårdagen på väg upp till Stockholm igår att lägga ut en grundplan som gäller under Maj. Planerade återkopplingsmöten och kontakt vartefter kommer finnas. Fick order om att rivstarta detta genom att ha sockerfri månad. Så fram till och med 31 maj är det undvikande av socker som gäller. Det är mer jobbigt socialt än fysiskt/psykiskt för kroppen, men hoppas att personer kan ha överseende med det!

Blir väldigt skönt för mig med vetskapen om att vi tillsammans kommer få fram ett kost-koncept som fungerar för mig.

Nu kör vi! 🙂

4 thoughts on “Samarbete med Susanne Dalsätt

Kommentera