Vila, med löpning

Det blev en underbart trevlig dag igår som däremot tog på krafterna. Tidig uppstigning för att dra ut till Sörsjön och hjälpa till sätta upp målområdet för STT Kolmården. Sen var det ut att springa i skogen för att sen heja på de som gick i mål. Drog sen vidare hem på cykeln, väl hemma stack jag direkt ut till Stångån då jag via Facebook såg att vänner var där med båt.

Väl hemma så var jag väldigt trött, så även om vänner, natur och båt är väldigt avslappnande för själen så blev huvudet lite segt.20130525_171017[1]

Tänkte ta det lugnt idag men på eftermiddagen så sprattla det i benen, så blev till slut en väldigt lugnt 17km-runda via LOK-milen. Benen kändes väldigt pigga och det var väldigt skönt att bara rulla fram på stigarna. Man blir inte alls sliten på samma sätt efter ett trail-lopp som när man sprungit på asfalt. Hittade även en ny publik-stubbe jag inte noterat tidigare, vet inte om den är ny? Tidigare får jag alltid ett leende när jag ser de andra två som man springer förbi på LOK-milen2013-05-26 15.25.01

 

 

Lyssnade på Ian’s Talk Ultra , riktigt grym show som vanligt. Emelie som man träffa på TNT-lägret i Edsåsdalen var med denna gång angående hennes lopp i Transvulcania. Tiden flyger förbi när man lyssnar på den!

Räknar med att få in en hel del träning i veckan innan jag åker upp och hejar på folk i Stockholm Marathon. Så hoppas benen fortsätter vara pigga 🙂

Kommentera