Brokind till Vidingsjö – Östgötaleden

Igår blev det löpning på Östgötaleden igen. Har flera gånger hört folk som sprungit denna sträcka och ville testa själv. Fick med mig Henrik Danielsson så blev inte själv heller.

2013-06-06 08.24.26

Var riktigt fin natur man fick springa i som också var tuff. Blev mot slutet rätt jobbigt för mig vilket berodde på flera saker, var tom på kolhydrater sen innan och käka ingen frukost (planerat). Var väldigt varmt. Sen fick jag inte i mig tillräckligt med vätska, blev ingen vätska i Bjärka-Säby som jag räknade med så då spara jag på det ifall det inte skulle bli något förrän Vidingsjö. Men i Hovetorp fanns det så där hinka jag i mig en liter direkt och fyllde på.

VATTEN!!!!2013-06-06 11.23.13

På grund av lite felnavigering där vi tappa leden och fick gå omkring i snårig skog samt lite låg fart så krascha tidsschemat. Henrik hade tid att passa då han skulle på fest så skulle fixa skjuts från Vidingsjö för att han skulle slippa springa därifrån också.

Hitta också en skärm mitt ute i skogen, udda?!2013-06-06 10.12.22

Blev svårt att få tag på någon men underbara Ulla ställde upp att komma in från Ljungsbro, visade sig dock att Henrik’s sambo hade lyckats hitta skjuts också så blev två stycken som fanns i Vidingsjö när vi kom dit. Men det kunde jag utnyttja genom att följa med Ulla hem och bara ta det lugnt, blev bjuden på god pastasallad och laxfilé också 😀

Fanns vissa planer på att fortsätta träningen när jag kom hem för att dra ut till KM5000 i Mjölby. Men när jag kom hem så visade sig att jag angett fel dag i kalendern, det var tydligen på tisdagen…

Så det blev en lugn och stilla kväll där jag la mig tidigt för att få en bra natts sömn 🙂

Kommentera