Fin cykeldag

Eftersom jag såg på bio på onsdagskvällen så lyckades jag misslyckas med sovandet igen, denna gång kom jag upp när klockan ringde trots knappt 5timmar sömn. Tänkte att det var fredag men så var ju inte riktigt fallet, torsdag innebär att jag börjar 30min senare så jag tog en extrarunda ut till Ledberg innan jag drog mot Linkan efter varvet runt Roxen. 3 timmar och 9mil, det kallar jag en bra start på dagen!

Ulf Lundells öppna landskap hördes från radion till rätt så öppet landskap2013-06-20 07.46.03

Med en bra runda hem också så har jag trots vilodag igår fått ihop 15.5timmar cykling denna vecka. Det ger då drygt 12 timmar kvar som jag ska få ihop sista 3 dagarna, ska inte vara några problem. Sedan ska man komma ihåg att detta bara är ett mål, jag har inga krav. Skulle det bli något problem så offrar jag inget för att komma upp i det. Finns mer intressanta mål att satsa på då 😛

Fick hem ett paket från Cyclecomponents idag med lite smågodis. Bland annat nya 23mm slicks som jag nu satt på crossen, kanske den blir lite snabbare av sig också. Duktig som jag är så satte jag dock först på bakdäcket åt fel hål, sen klämde jag sönder första slangen. Har en del att träna på när det kommer till mekande..

Var först några veckor sen som jag förstod att jag kunde sätta på smala däck på den, tänkte alltid att nya hjul krävdes då den klarade av 35mm nu. Nästa gång kanske man ska kolla vad man har så kan man notera ett och annat 🙂

Fick även bild på en lite snabbare ”cykel” utanför jobbet i veckan, tempocykel i all ära men med en sån kan det gå riktigt fort!2013-06-19 13.18.19

Imorgon, eller ja idag blir det ju då.. så ska jag ner till Eksjö för att fira midsommar. Självklart tar jag cykeln ner dit. Ska vara 11-12mil ner. Hoppas på en regnfri tur!

Dags att göra sig redo att sova tror jag..

 

Kommentera