Halvvättern, slutet på en underbar vecka!

Festen i Motala fortsatte denna dag så jag var ju såklart tvungen att dra mig dit igen! Vädret jag var rädd för kom aldrig till mig, varken under cykling eller i Motala. Men åkarna hade fått några skurar på sig, ibland har man tur 😀

Blev ett litet stopp påväg till Motala dock då en cyklit hade fått punka och kolsyrepatronen ville inte riktigt så fick inte i någon luft. Min kolsyrepatron var dock på piggare humör och däcket kunde fyllas för hemfärd, alltid roligt att hjälpa andra!2013-06-09 13.43.26

Jag må tycka att det är väldigt roligt att genomföra lopp, för det är det såklart. Men att vara publik är verkligen inte dumt det heller, kul att få se en hel stad lysa upp i glädje!

Det var dock vissa speciella ansikten som jag ville se lysa upp idag, så jag stod och vaktade vid målet för att få syn på dessa. Första jag såg var grymma Erica som även körde Tjejvättern igår, fick en bild inför målrakan.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Fick en pratstund med henne men sen var det dags för nästa person att närma sig målet. Det var bästa Suss som tuffat på med sitt gäng från Visingsö.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHon började givetvis att springa när hon såg mig 😉

2013-06-09 16.30.05Mycket fint att se henne med full energi igen. Försvann bortåt med det härliga röd/svarta Visingsö-gänget. Fick då en liten paus och passa på att få lite mat vilket jag inte hunnit med när jag kom fram. Sen var det dags för ett glatt par att passera mållinjen efter 15mil som de kört med bravur.

Glad Tobbe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Glad Julia!OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Finingar 🙂
2013-06-09 17.22.13
Inte långt efter kom sen släktingar i mål, jag är inte ensam i släkten om att genomföra utmaningar 🙂

Kusin Elin och Moster Mia, starkt jobbat!OLYMPUS DIGITAL CAMERA2013-06-09 17.56.55

Kanske inte känner personerna nedan, men det gäller att komma ihåg – Delad glädje är dubbel glädje!!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ytterligare en underbar dag i Motala med massor av glädje 😀

Väl hemma kontrollera jag denna vecka och summerade ihop att jag har slagit ”personligt rekord” gällande träningstimmar under en vecka. Inte ens på de träningsresor jag varit med så har jag samlat ihop 31.8 timmar träning på 7 dagar och detta gjordes nu trots 4 dagars jobb.

14mils löpning (varav 8mil i terräng via Östgötaleden)
46mils cykling (vilket jag tror är rekord bara det, tror inte jag cyklat så mycket på en vecka innan)

Så man kan väl avsluta med att jag är klart nöjd med denna vecka, mycket glädje, mycket endorfiner!

Do what you love and you will love your life!

Kommentera