Jonas Buud fortsätter imponera!

Min träning denna helg har inte blivit så mycket, eller ja, rättare sagt det har inte blivit någon träning alls. Två dagar utan rörelse mer eller mindre. Veckan i sig blev även den rätt lugnt efter två rätt långa inledande dagar. Så nu är jag utvilad för att köra på denna vecka, speciellt med tanke på att man är ledig en av dagarna! Planen ligger på att cykla en del samt springa minst en gång på Östgötaleden, looking forward to it!

Men nog om mig, måste ju bara nämna Jonas Buud! Hade missat tiden som Comrades Marathon sändes så kom in i det när det var 2 mil kvar och satt då fast vid live-sändningen som fanns via youtube.

Hur spännande som helst där han plockade placering efter placering på slutet så man fick gåshud. Låg rätt långt från täten halvvägs men tog sig sen upp till en andraplats! Och Comrades Marathon är inget ultralopp utan motstånd, många bra marathonlöpare ställer upp då de har bra med prispeng (för ett ultralopp). Jonas Buud kammade med sin andraplats hem drygt 90.000kr.

Går att läsa sammanfattning här:

http://www6.idrottonline.se/IFKMorasFIK-Friidrott/Nyheter/NyheterfranIFKMoraFIK/TvaapaComrades/

Stort Grattis, du är en inspiration!!!

jb

Kommentera