Nostalgiafton i Vadstena

Eftersom mina föräldrar tagit över Slottsgården som anordnar Nostalgiafton så var jag ju tvungen att se vad det handlar om eftersom jag aldrig varit där. Så efter jobbet tog jag cykeln ut dit, kom strax efter 6 och det var fullt med folk. Klart mer än jag räknat med. Morsan stod och fixa extra räkmackor då det förrådet sinade och farsan stod och fixa korvar till en kö som aldrig tog slut.

Eftersom de var så fast så tog jag uppdrag att fotografera, det gör också att det inte blev så många bilder i telefonen som jag fick med hem då jag använde deras systemkamera dr. Men fanns riktigt fina bilar att kolla på!

Kö in mot Vadstena pga vägarbete2013-06-05 17.51.29

Morsan fixar nostalgimackor!2013-06-05 18.20.46

Flera hundra personer hade hittat hit2013-06-05 18.48.33

På lunchen idag så tog jag en sväng på IKEA och köpa mig en glasburk. Tänkte att det efter 6månader var dags att byta ut behållare för min frukostmusli som fram tills nu bestått av ICA plastkasse 😛 Den kändes rätt snygg ändå!

2013-06-05 13.30.47Verkar som det går att cykla och springa en hel del trots jobb. Har fått ihop drygt 14timmar denna vecka. Nackdelen är att utöver det och jobb så hinner man typ bara äta och sova, eventuellt blogga också 😉

Imorgon blir det tidig dag trots ledighet, får då ska mer av Östgötaleden erövras!

 

1 thought on “Nostalgiafton i Vadstena

Kommentera