Stockholm Marathon

Jag fortsätter att undvika marathontävlingar genom att återigen vara där som publik, tredje året i rad. Stack iväg till Östermalms IP med Thomas vid 10-tiden där jag gick omkring och mingla med diverse personer jag kände igen. Så underbar folkfest och jag ångra nästan att jag tackat nej till erbjudande om startplats från vissa som inte kunnat springa…

Men, att vara publik är inte så dumt det heller. Riktigt skön stämning och kul att heja på alla kända och okända löpare! Det blev dock inte mycket efterspel då jag var lite trött på regnet när 4timmar hade gått, så då tog jag mitt pick och pack och åkte hem. Hade gärna varit kvar och pratat med folk som gått i mål, men vädret gjorde det mindre intressant, även om det inte var lika farligt som förra året.

En underbar dag blev det ändå och glad att jag åkte upp! Kul att få se Mustafa in action också som knep hem 4:e platsen!

Nästa år, då är det dock min tur att stå där på startlinjen till Stockholm Marathon! Planen är däremot att göra premiär på distans innan, men vi får se.

Satsa också på att fotografera en hel del, alla hade inte riktigt standard out-fit

DSCF7984 DSCF7986 DSCF8001 DSCF8005 DSCF8010 DSCF8011 DSCF8089 DSCF8395 DSCF8398 DSCF8401DSCF8413 DSCF8432Hela albumet finns att beskåda HÄR

 

Kommentera