Triathlonsprint och Tjejvättern

Det blev en sen natt på fredagen och jag kom i säng vid 4-halv 5. Runt 3.5timmars sömn blev det innan jag stack upp och fixa det sista inför triathlon gällande packning och cykel. Drog sen iväg och kom lite lagom sisådär 15min innan start 🙂

2013-06-08 09.46.03-2Loppet gick sen bättre än jag hade trott. Jag var där för att ha kul och köra lite hårdare med kroppen efter all mängdträning i veckan. Och kul hade jag!

Simningen gick på 18:30-isch, sägs att simning var lite lång men jag var nästan sist upp oavsett 🙂
Sämsta växlningen hittils gjorde jag sen, cykeln ramla första gången jag ställde upp den. Visade sig att däcket hade kommit snett och låg mot ramen. Så jag fastna nästan två minuter extra med pill av cykeln och tappa Håkan som jag hade tänkt ta rygg på när jag såg honom i växlningen. Men iväg kom jag till slut.
Cyklingen gick på rundbana som tyvärr har öppen area på södra delen och skog med backar på norra delen, eller det är rättare sagt tyvärr när det blåser västlig vind en dag som denna 🙂
Gick bättre och bättre, varve varv gick snabbare och jag lyckades komma ifatt Håkan precis på växlning till löpning där jag gjorde en snabb och drog ifrån. Löpningen var jag beredd på att köra långsam då benen nog var sega efter all träning i veckan men gick över min förväntan och jag körde på 20:42. Borde vara under 20 i vanliga fall men jag är klart nöjd. Cykla om en och sprang sen om 4 personer så jag fick min önskan att inte komma sist 🙂

Tiden totalt blev 1:18:18.

Efter det drog jag iväg till Motala(i motvind, wohoo) för att heja in Erica som var för snabb och redan hunnit i mål när jag kom dit.2013-06-08 14.05.04

Snackade en del innan jag la mig och bara lapade sol i det fina vädreti väntan på att Ulla skulle komma i mål. Fick undertiden lite besök av hajen som lyckades stå still några sekunder för en bild.

 

Sen kom Ulla tillsammans med Carin in i mål, starkt kämpat!2013-06-08 17.10.57

Var sen dags att cykla hem efter en otroligt rolig och skön dag. Blev lite extra sömn inatt för att ta igen så nu är jag fit for fight igen 🙂

Kommentera