Triathlonträning

Tog mig ikväll ut till Ljung för att köra lite träning med Linköpings Triathlonklubb. Det fick mig ju om inte annat att hamna i vattnet och simma lite även om det bara blev 800m.

Starta med genomgång av växlingar, speciellt gällande byta till cykel med skor fastsatta på pedaler med gummisnodd, som inte fungerar med mina nuvarande skor..

Körde sedan ett par kortare växlingar som träning för att sedan köra en kortare triathlon med 400m simning 5.8km cykling (förstördes av grus vid farlig sväng så vi fick vända) och avsluta med 2.5km löpning. Ut på löpningen fick jag riktigt bra ryggar att jaga som fick mig att ta i och fick 3:43-fart på löpningen vilket jag är riktigt nöjd med, nästan tävlingsfart på 5km trots mjölksyra i ben från cyklingen 🙂

Påväg hem stannade jag hos Wahlströms i Ljungsbro där jag gick rakt in i kvällsmaten, det kunde man ju inte tacka nej till 🙂 Efter lite spagetti och köttfärssås och mycket snack så cykla jag sista biten hem.

En mycket trevlig kväll!2013-06-12 18.13.23

Kommentera