Tur till Jönköping

Igår var det dags igen för att dra sig ner till Jönnet. Skulle träffa marathongänget med Suss för lite sista pepp och information inför Sommartåget. Bussresa ner för att hinna dit i tid, är inte så farligt med buss åtminstone inte när man har 4 sittplatser för sig själv 🙂2013-06-25 17.32.16 2013-06-25 17.34.29

Väl på plats så blev det mycket snack om status hos alla där vi gick laget runt. Själv har ju träningen gått grymt bra medan maten fått sig ett par svackor. Men jag är på rätt spår!

Blev sen information om Sommartåget, vad som gällde med tidsplanering osv. Så nu ska vi nog alla vara förbereda för en otroligt trevlig 20:e juli!
2013-06-25 19.50.55Bussarna gick bara till typ kl 7 på kvällen så jag fick vänta på en nattbuss som gick 01:40. Det var inga problem tills man kl 1 blev utslängd av vakt då stationen stängde. Vänta ute i bara t-shirt med regn i luften och 13grader var sisådär skönt, dålig planering att inte ha med jacka!

Bussen kom och jag fick iaf åka hemåt där det regnade rejält. Tänkte att jag för typ första gången i mitt liv skulle utnyttja en taxi i Linköping, men det visade sig att ingen vänta vid bussen och ingen fanns vid taxizonen. Var lite för kallt för att gå så blev en löptur i jeans hemåt 🙂

Idag så är det KM i sprint-distans med Nocout men jag har lite att förbereda inför lördagens Vättern Triathlon som jag inte riktigt är redo för. Så antingen får jag köra sprint idag eller träskpasset imorgon, rösten fall på träskpasset! Utöver det passet så blir det en väldigt lugn vecka för mig inför tävlingen.

 

PS. För den som tycker att jag har mycket prylar, finns dom som är klart värre!

 

Kommentera