Igår och imorgon

Just det, ska ju leva i nuet. Idag ska jag hälsa på Cissi på Visingsö som arrangerar Grevskapsloppet och diverse träningar via Camp Visingsö. Ska bli riktigt trevligt och kul!

Men för att återgå till rubriken, tre roliga saker igår!

1. Jag sprang till jobbet efter 3 dagar totalvila. Sååååå skönt, vilken känsla! Fick se till att bromsa mig. Efteråt var jag full av endorfiner!UjC-sCZTB6Lvcb8_8tpeIN56l58K4I9MnfcpQisW6dA

2. Jag fick paket!! Hade ingen aning om vad det handla om tills jag öppna den. Gällde såklart min nya fina tröja då jag blivit distansmedlem i Team Nordic Trail. Så nu har jag två fina TNT-tröjar efter den jag vann från Sommartåget 😀2013-07-24 10.24.28

3. Formtoppningspass med Anders Kleist under NocOuts träningspass. Alltid intressant att lyssna på dom som är bättre, jag gillar hans träningsfilosofi väldigt mycket, liknar mina egna tankar(som jag dock inte följer än :P).eBuRTwqxaodVjnCK-PR6deKKif1BzsHR5fvEMj2BTMw chxXVCWu-xn0A3e7MiV1OAvAiTpkhSH_UmvGRO0jQfk

Imorgon då?!

Ja då jag som sagt ska till öa, dvs Visingsö ikväll. Så startar morgonen där. Jag, Suss och Marcus ska ge oss på de långa drömmen för Suss att simma från Visingsö till Gränna.

Där slutar vi inte utan har cyklarna där för att från Gränna cykla till Göteborg. Och som triatlet så måste man ju även avsluta med lite löpning som blir i form av midnattsloppet!

Både Suss och jag körde Ironman i helgen men detta är långt ifrån en tävling. Vi är ute för att ha uppleva och njuta, helt enkelt bara röra på oss och ha kul! 🙂svartbrygga

Going to be awesome!!

Kommentera