Morgonpass och kick-off

Dagen började likadant som igår med en tidig morgon och löpning i skog, denna gång med pannlampa på. Efter första varvet på spåret var det ljust och pannlampan åkte av. På andra varvet, när det alltså var ljust, gick det dock inte lika bra. Snubbla till och föll mot en hög med stenar. Fick ett sår på vänsterbenet och bakhuvudet smekte en sten.

Pausade min garmin.

Kände efter.

Kändes ok, tog mig upp och fortsatte springa. Fungerade bra och kändes inget från smällarna. Vartefter så var högra låret lite jobbigt dock, vet inte om jag slog emot det men känns inte som något från en smäll. Så nu får jag känna efter och se hur jag ska göra. Problemet ligger i att jag har triathlontävling på olympisk distans planerad imorgon förmiddag och 7mils äventyr med polare i Stockholm på söndag.

Eventuellt hoppar jag triathlonen imorgon för att slippa springa 10km fort, får se.

2013-08-30 06.05.25

 

Det bjöds idag på tacobuffé till lunch vilket var väldigt gott, käka inte så mycket frukost efter löpningen men desto mer tacos 😉

2013-08-30 11.52.57

Efter diverse möten blev det också öl-lotteri. Själv vann jag inte 🙁 Vet inte om det berodde på att jag inte var med kanske. Men någon blev glad och det är ju bra.2013-08-30 16.03.43

Trots en stor tacolunch så ser jag fram emot grillbuffén som kommer 😀

Sen får jag börja tänka på hur morgondagen ska planeras..

Tävla? Inte tävla?…

Blivit 15mils löpning denna vecka redan så behöver ju inte mer på så sätt. Men triathlonen vill jag köra för skojs skull som avslut på triathlonsäsongen. Och äventyret på söndag har jag sett fram emot länge så det får jag inte skippa!

Ska bara vara klok också, eller nått i den stilen 😉

 

Kommentera