Mörkret kommer

Skulle upp tidigt idag för att få in en 3-milare inför jobbet tänkte jag. När jag steg ut vid 04:30 var det dock fortfarande riktigt mörkt. Orkade dock inte ta med någon pannlampa så sprang iväg ändå för min planerade runda med 2 varv på LOK-milen. Största delen av första varvet fick jag fokusera mycket på var fötterna sattes med rötter och stenar som finns på stigarna, men klarade mig utan att ramla! 🙂

Blev dock något förvånad när jag 05:15 i skogen stötte på en annan löpare! Rolig överraskning. Skillnaden låg väl i att han hade full joggingoverall på sig medan jag körde med linne, men konstiga är vi nog båda två.

Med drygt 2km kvar blev jag sugen på att gå, så det tillät jag, blev ett par hundra meter där jag kollade meddelande och mail på telefonen. Jag tränar ju mycket på känsla och har inte många krav på mig, men brukar fungera bra ändå, så länge jag utvecklas är jag nöjd 🙂 Sen sprang jag sista biten. 31 sköna kilometer blev det denna morgon!

Men blir nog att plocka fram pannlampan framöver…

2013-08-29 04.29.01

Tog en fin bild på stegen också.. eller försökte iaf, blixt hjälpte tydligen inte.2013-08-29 05.02.29

2 thoughts on “Mörkret kommer

    1. Roxen says:

      Tyvärr 🙁 Pannlampa kan vara kul, men för vardagspass är det lite bökigare att behöva dra med sig tycker jag. Orkar inte ens ta med vatten 😛

Kommentera