Första årsmålet avklarat!

Idag blev det en favorit i repris. Sprang igår Olstorp MTB-bana på 24km igår med Ulla, med lite miss i navigeringen fick vi ihop 30km. Detta var första gången jag sprang denna och den var bara så himla underbar. Väldigt mycket teknisk stig men inslag av lite grusväg och asfalt vilket gjorde att man fick lite vila från att trippa med fötterna.

Så idag passa det bra med planering att gå och köra banan igen. Dryga 2h glädje med kilometertider från 4:40 till 6:14 trots att jag sprang på ok hela tiden.

Det fick mätaren att tippa över

time

 

Ett av mina mål var helt enkelt att få ihop 520 träningstimmar detta år för att få ett årssnitt på minst 10h per vecka. Har inte koll på hur det varit tidigare år då jag bara mätt mil, men tror inte jag varit uppe i 520 innan fast är inte säker. Men nu har jag dryga tre månader på mig att öka på det! Kanske blir 650? 700? Det handlar bara om ett delmål ändå och är inget fokus i sig att få upp träningstimmar. Men oavsett så tycker jag det är kul!

Nu ska jag drömma mig bort hur det vore att ha ett olstorp utanför dörren, eller bättre upp mellan mig och jobbet! 🙂

2013-09-15 14.50.12

Kommentera