Dags för nytt äventyr

Om någon frågar ifall jag vill iväg på äventyr under en helg som man inte har något spikat.. då har jag liiite problem att säga nej 🙂

Boende bokat, buss till Örebro köpt, metalldubbskor köpt, skaljacka och byxor köpt.

Sticker tidigare på fredag från jobbet för att dra till Örebro där Eric hämtar upp mig med bil för vidare resa till Norge. Lååång biltur för att på lördagen sen ta sig upp på Norge två högsta toppar, Galdhøpiggen samt Glittertinden. ca 2469 och 2465möh beroende på glaciär, själv har jag ju inte ens varit uppe på Keb så ska bli skoj!

berg

 

Vädret är inte ute efter att ge oss en varm utflykt så var tvungen att få in lite varm utrustning ifall det händer något när man är där uppe i de förutspådda -18 graderna. Kan bli så att jag tar på mig långa tights 🙂

Enligt vandrarrutter så ska det ta 15+ timmar upp på båda bergen från Spiterstulen. Tror inte riktigt vi kommer använda så lång tid som tur är 🙂 Däremot så är vägen till Spiterstulen stängd nu när säsongen är slut så blir 10km extra rolig löpning!

This is going to be awesome! 🙂

1 thought on “Dags för nytt äventyr

Kommentera