Hackefors, the place to be!

Blev precis som igår en runda i Hackefors. Kommer bli mer löpning där framöver för att få lite backar även om de tyvärr är rätt korta. Kollade idag och fick iaf ihop 100hm på 6.5-spåret och 60hm på 3km-spåret. Så dryga 100 på milen. Går även att gena och skippa 500m platt löpning på varje spår och få lite mer hm på kortare sträcka. Men längsta backen är tyvärr inte ens 20hm. Ser dock till att inte slappa i backarna som jag brukar utan trycker på lite där medan jag tar det väldigt lugnt nerför och på platten.

Det är bara kämpa vidare!

Kolla, en backe!2013-10-09 18.24.53

Det har även startats upp trådar på Funbeat om att fira milstolpar för 100-ingar. Har missat det tidigare men när jag registrera mina pass igår från senaste veckorna hade jag kommit upp i 411mil så idag firades det med en cola! (Till skillnad från dom andra som tar en öl..)

Så nu får jag bli aktiv i tråden för 500mil, blir jag inte skadad så kommer jag lätt komma upp i det, ligger redan före den planen trots att det blivit mindre löpning under sommaren med triathlon i tankarna. På höst och vinter tränar jag som bäst!

Kommentera