Semester?

Det känns ofta som semester när jag drar iväg på helgäventyr, så funderar nästan på att klassa det som semester. Annars får jag väl kalla det helgskoj kanske?

Jag höll mig faktiskt hemma fredagen denna gång, lördagen blev det däremot en del transporterande. Startade dagen tidigt med att åka till Linda för att hämta hennes bil som jag skulle få låna vilket visade sig mer värt än jag hade räknat med (tack!). Efter det stack jag hem och slängde ihop kläder och annat i väskan för att sen dra iväg mot Ågelsjön utanför Norrköping. Mötte där uppe Edvin som är ledare för TNT i Norrköping, samt Henrik som också hakade på. Det blev en mer teknisk tur med halare inslag än jag tänkt så tog det väldigt försiktigt, var riktigt kul att få klättra på vissa ställen. Blev en lugn och otroligt fin tur på 11km, stor del lätt men när det gick uppför blev det väldigt jobbigt(för mig). Kändes bekant då vi sprang en del på Kolmårdstrailen, måste klart dit och springa igen!

Ågelsjön

2013-10-26 10.00.19 2013-10-26 10.35.05

Mycket uppför blev det, ca 430hm på 11km.2013-10-26 10.47.12

Och inte alltid lättaste vägen, den här tyckte Edvin var ett bra ställe att ta sig uppåt..2013-10-26 11.31.49 2013-10-26 11.36.38

Märkte dock efteråt att touchen på telefonen slutat fungera.. blev att jag satte mig på rumpan när jag skulle ner på ett par ställen. Med telefonen i backfickan var det kanske inte smartaste valet att sätta sig på en sten..

Efter det hoppa jag in i bilen för att direkt dra till Motala och där fira världens bästa syster <3 som fyllde 30 år!

PS. Hon har börjat springa också, hur coolt är inte det?!

Fick i sig en god räkmacka och fortsatte med fint fika 🙂
Var sedan dags att dra vidare så jag åkte hem med bilen (via jobbet och plocka upp jobbmobilen) och tog sen bussen mot resecentrum. Väl vid bussen som jag (trodde) mig ha biljett till visade sig att jag inte hade det, alla som köpt biljett var redan ombord. Så jag tog bussen tillbaka hem igen. Ladda telefonen lite och gav mig sen iväg i bilen mot Stockholm, går som tur var fortare så var inget problem att hinna till 19 då vi skulle samlas i Ursvik.

8 glada personer blev vi som drog iväg med pannlampor i Ursviks Extreme-spår på 15km(som denna kvällen blev lite längre då vi råka springa fel..). Lugnt, harmoniskt, roligt och mysigt!!

2013-10-26 19.53.22Efteråt fick jag följa med Magnus hem för att duscha och sen dra mot Texas för käk.. trodde vi iaf. Jag som inte käkat så mycket mat alls under dagen drömde mig bort medan vi gick ner mot stan. Visade sig att de hade stängt.. och köket vart tydligen stängt på de andra 4 ställen vi var inne och frågade om också. Besviken på Stockholm! 😛

Precis när vi skulle dra till Kungsgatan för donken så visade det sig att TGIF hade sitt kök öppet, och vilket kök! Beställde mig en mumsig 400g hamburgare 🙂

Fick sen sova över hos Magnus(tack!). Dagen efter så börja jag med att skrämma Magnus barn av att jag låg i deras soffa när de hade vaknat. Men sen var jag tydligen inte lika skrämmande längre så blev frulle och pusselläggande innan jag drog vidare till Hanna. Blev förvånad av att man bara några minuter från hennes lägenhet i Vasastaden kom till fina Brunnsvik som vi sprang runt, riktigt fint ställe får jag medge! Gillar verkligen att springa längs vatten!

Lite dusch och god omelett på det så drog jag vidare till Sumpan och mötte upp med Miranda för att dra en runda i MTB-spåret i Ursvik, knixigt, lerigt och roligt 🙂

Funderade på om jag skulle hitta på något mer men bestämde mig för att dra mig hemåt.

Två dagar, 4st sociallöpningar på ställen jag aldrig sprungit(ok sprunget extreme en gång tidigare men inte med pannlampa!). Riktigt kul att träffa folk och utforska nya områden.

Nu är man tillbaka till vardagen, transportlöpning och jobb 🙂

 

Kommentera