Spänstträning med TNT

Peter hade bestämt sig för spänstträning i backe, så efter lite uppvärmning gjorde vi diverse övningar i backe. Utfallssteg, skridskosteg, mångsteg, etc. Kändes lite i ljumsken efter utfallssteg neråt så hoppade över utfallstegen uppför backen.

Blev ca 15min av denna vara innan vi bytte vidare till en rolig variant av par-intervall. Två olika slingor i skogen där man tog varsin, sen först fram till reflexvästen. Väl där jogga man tillsammans ner till starten för att köra igen men byta runda. ”Tyvärr” blev det lite fler rundor som vi hann med än jag hade trott, så blev rätt jobbigt på slutet även om jag inte gick 100. Var riktigt kul!2013-10-29 18.13.01

Lite nedvarning så var vi vid parkeringen till 19 där jag bjöd på lite tårta vilket verkade uppskattas, tog även en bit av den själv.

Fick sen skjuts av Edvin ut ur stan varpå jag sen sprang hem. Motvind och regn utan att ha glasögon eller kepa var lite tufft till Kimstad men sen sluta det mesta av regnet åtminstone. Bra pass med TNT och sen 40km transportlöpning, fin dag!

Kommentera