Team Nordic Trail Norrköping!

Igår vad det äntligen dags, Team Nordic Trail startade sitt första pass i Norrköping!

Alla 6st ledare var på plats och hade även finbesök av Eric Forsner. Tillsammans med oss fanns många glada löpare redo att ge sig ut i skogen.

2013-10-01 18.01.50

När klockan blev 18 så inleddes det med lite presentation av Eric om TNT och sen fortsatte Mattias att prata om upplägget. Dagens pass skulle bestå av poängjakt där man para ihop sig två och två samt sprang 1-minuts intervall där man skulle hinna till så hög poäng som möjligt men då även hinna tillbaka innan minuten var slut, så fick man vila en minut medan sin partner sprang iväg. Poängskyltar för 1,2,5,6 fanns på en stig medan 3 och 4 fanns på en annan stig, blev på det sättet lite mindre trängsel.

Notera väl att jag ligger före Peter här! 😉 Jobbigare påväg tillbaka när det gick uppför..1

Själv para jag ihop mig med Eric. Tyckte det var stor skillnad på vilka skyltar som folk sprang mot och det såg ut att vara något lägre fart i slutet av de 10 intervallerna var. Men alla kämpade på bra. Själv så fick jag ju spänna bågen eftersom Eric prata om 6-poängaren som jag upptäckte var långt bort även om jag själv hjälpt till att sätta upp den. Sprang mot den 3ggr och ska jag vara väldigt hård missa jag nog med någon sekund 2 av gångerna, men på sista intervallen tog av av ryggan och tog 6-poängaren med 3-sekunders marginal 😛

Glad och trött9

Tror allt Eric blev lite trött också!2

Det hann inte bli för mörkt så alla kunde springa på i skogen utan pannlampor. Var ett väldigt sporrande pass tyckte jag, precis vad jag behövde. Tur att man var hjälpledare denna gång och kunde få springa på lite själv 🙂 190 i puls kom jag upp i vilket jag inte ens gjorde under loppet i Sälen 😛

7st av gångerna blev det 5-poängaren10

Efter nedjogg så blev det lite styrka och stretch4 5

 

Nu är ju jag en latmask av naturen och när någon erbjuder skjuts så har jag svårt att säga nej. Råkade vara 2 killar från Linköping som var med så jag hängde på dom hem istället för att springa de ca 44km. Passade bra efter fjällen då baksida var känns lite efter alla sprintar man kört i nerförsbackar på lägret. Vi stanna även på McD på vägen hem och åt, bra återhämtningsmat va? 🙂

Grymt kul att vara där! Längtar redan till nästa tisdag, kommer givetvis se till att vara där då också 🙂

Nu köööör vi! 😀

 

 

 

2 thoughts on “Team Nordic Trail Norrköping!

  1. per says:

    Verkar vara en grymt rolig variant på intervaller, den måste testas någon gång.
    Och du roxen, jag vet inte vad gemene man säger, man jag skulle inte säga att man är lat bara för att man låter bli att jogga 44km hem efter ett intervallpass 😉 Kanske bekväm =)

    och så saknar jag en låååång redogörelse med bilder från Grövelsjön-Edsåsdalen + läger =P

Kommentera