Bra tisdag

Var väldigt trevligt att på nytt dra till Norrköping och köra träning med Team Nordic Trail. Jag skulle fixa fram ett pass denna dag som bestämdes till 3x8min tröskelintervaller. Mattias var snäll nog att scouta en bra sträcka att köra dom på då jag ännu inte haft möjlighet att lära mig Vrinneviskogen.
För att hålla ihop gruppen kördes 4min ut varpå jag visslade och alla vände och sprang tillbaka. Tyckte det gick väldigt bra för våra tappra löpare idag. Själv lånade jag ut pannlampan men efter första intervallen så kände jag att det var tufft på MTB-spåret så kom på att jag kunde köra med telefonen som lampa, fungera utmärkt! Edvin sprang först, jag höll mig i mitten och Mattias hade koll där bak.

Så med uppvärmning och nedjogg fick vi ihop en bra timme där de hann bli trötta.

Själv tog jag efteråt skjuts av Edvin bort till Stadium Arena och sprang hem därifrån. Fick erbjudande om skjuts från Filip som var där, vilket lockade, men jag behövde få in min planerade träning. Känns så konstigt egentligen hur distansblind man har blivit, blev drygt 40km hem från Norrköping. Därtill 7.5km med TNT innan och dryga 6km imorse. Så över 50km en vanlig tisdag, känns nice 🙂

Pushar även för Filips event den 22 december. Löpning i Omberg 15 eller 30km i underbar natur. 100kr kostar det vilket går direkt till BRIS!
Läs mer på Facebook-eventet HÄR

Tog ingen bild från passet men bjuder istället på en bild jag tog från TNT’s Horror Night i fredags. Många fina personer mötte man där 🙂

2013-11-01 19.10.36

Kommentera