Träningsvärk deluxe

 

Helgens styrkepass satta sina spår flera gånger om. Träningsvärk överallt i, på och runt överkroppens alla muskler. Mest kändes det i axlar och armar, så pass att ta på/av tröja och ryggväska var lättare sagt än gjort. Men fick in lite löpning ändå, bara att armpendlingen inte kändes helt avslappnat och utan smärta.

Tisdagen kom svullnaden på vänster armen i form av en liten bula, den ”försvann” sen genom att hela överarmen svullna upp. Trevligt värre! Eller svullnad? Det måste ju vara muskler som tittar fram såklart!2013-11-12 17.30.06

Numera kan jag nästintill räta ut armarna helt även om vänster armen fortfarande är lite svullen. Gick ok att gå igenom coachens pinnpass ikväll, styrketräningen väntar jag dock med till på måndag tills den sätts igång igen.

Kollade även in NocOuts intervallpass i onsdags, nästan 90 pers, mäktigt!2013-11-13 20.24.51

Kommentera