Innebandy-comeback… och doping!

Påväg hem med mat från affären så får man ett meddelande på FB om man är sugen på Innebandy. Till saken hör att jag delvis hållit innebandy skyldig till min skada jag fick 2011, vilket är helt fel. Jag har känningar i ljumsken i två veckor och börja få det svårt att springa, trots det fortsatte jag med 10mila veckor. Så avslutade jag det med 2timmar hård innebandy. Resten är historia med 6månader utan löpning…

Så det var nu över 2år sen jag lirade lite med dåvarande jobbet. Men var dags att ta tjuren vid hornen, speciellt då det var något ont om folk för dom. Så jag hade 5min på mig att göra mig redo sen drog vi iväg, tur att jag inte är den enda med dålig framförhållning alla gånger 😉

Var på en storskalig plan med målvakter, vilket jag inte kört med sen jag sluta med innebandy vid 12års ålder (sista sporten jag körde innan mitt gamer-liv).

Efter 15km lufsande så var det tänkt att köra styrka på kvällen, men det blev nu utbytt mot 1timma innebandy,2013-12-16 22.37.19

Kan ju inte påstå att jag hade någon direkt bollkontroll och de man körde med var inte helt dåliga. Men kom till slut in i det en del och fick in ett antal mål trots att jag blev sjukligt trött av alla korta snabba löpningar. Känns i baken efteråt…

Så nu kanske ni undrar hur jag kan hoppa in bara sådär och helt enkelt vara i det vinnande laget och se till att dra in ett antal bollar i nätet?!

Jo nu kommer min hemlighet. Jag fick idag hem mitt efterlängtade paket. Man skulle kunna tro att det är fusk, men detta är alltså HELT lagligt medel att använda sig av.

Jag spelade med mitt P-armband!!!

Nu tänker ni ”jaha, så ett armband gör dig bättre?”.

Ja precis så är det!

Detta armband skapar harmoni tillsammans med kroppen tack vare att det innehåller massa negativa joner som balanserar ut det överflöd av positiva joner som finns. Någon kanske har hört talas om ”energy armor”. MEN detta halsband har inte bara det utan även rätt frekvens för att påverka kroppen till att kunna utnyttjas till dess fulla kapacitet!

Armbandet gör mig inte bara SNABBARE OCH STARKARE!
Jag blir även SNYGGARE!!

Awesome!

Ni kan läsa mer om dessa underverk på följande sida:
http://tranastyrka.se/armband-som-ger-dig-superkrafter-typ/

2013-12-17 00.22.33 2013-12-17 00.22.25

 

Nu kommer jag äga världen!

Kommentera