”Vila” en vecka

Inte blivit mycket skrivit på sistone, men jag blev ju sjuk förra veckan. Sprang på måndag till och från jobbet men var sen sjuk på tisdagen. Det fortsatte fram till fredagen. På lördag så mycket jag rätt ok men fick problem med näsblod vilket jag aldrig bruka få. Detta är också första gången jag lyckats bli sjuk två gånger på ett år sen jag började träna(och äta bättre). Så valde att ta det lugnt i helgen också.

Klart man blev sugen på att springa, men jag är glad att jag inte är den som mår dåligt av att missa ett pass eller känna att jag måste kompensera. Det går inte ta igen träning som inte blivit av och att må dåligt över något för att man inte kan utföra det har ingen positiv effekt. Det gäller att ha balans, samt lyssna på kroppen!

Låg ca 5mil ifrån ett mängdmål jag hade för året (520mil) när jag blev sjuk. Men det var inte specifikt mål och är glad att jag inte brydde mig om det eller försökte att snabbt bli klar när jag kom tillbaka utan tog det lugnt. Igårkväll så uppnåddes det däremot, vilket firades 🙂

målbild

På måndagskvällen så sprang jag hem från jobbet igen, nästintill en vecka HELT utan träning. Kändes riiiktigt tungt, som att man inte sprungit på ett år eller två. Så snabbt försvann formen, men så kommer den ju tillbaka lika fort. Idag så springer jag i långsamt tempo utan att det är det minsta jobbigt igen, skööönt!

Nu i helgen blir det Tomtetåg med 45 härliga km!

Nästa vecka är det dags att öka på träningen igen, ser jag väldigt mycket fram mot!

Kommentera