Bra start på 2014

Passen importerade till Funbeat och det ser bra ut, även om fredagen var lugn så ligger jag före ”schemat”. Detta är ju tack vare att det endast varit två stycken arbetsdagar detta året, men har även kört på bra, mycket träning i väldigt låg intensitet – tid på fötterna.

Haft väldigt roligt, samtidigt som det mentalt varit tungt ibland. Många timmar springande varje dag är bra mycket tuffare än att dra iväg ett antal timmar på cykel. Men jag är inställd på att fortsätta detta och se hur januari kan bli. Det är ju lite liknande mot vad jag vill göra månaden innan 24h-lopp om än även lägga in mer specifika längre pass med test av mat etc inför lopp.

226km löpning och lite styrka första 6 dagarna, hade varit mängdrekord för en vecka om det inte var för att jag räknar måndag – söndag 🙂

Lördagen fick jag ett roligt pass med NocOut ”överraskningspass” alla deltagare fick ta två lappar, en med tiden inpå passet det skulle göras och sen vad som skulle göras. Kördes grodhopp, fartökning 100m, 1min i 4-tempo, obanat etc. Blev mycket terräng och obanat på platser jag aldrig sätt ute i Tinnerö. Kul!!

2014-01-04 10.00.04

1 thought on “Bra start på 2014

Kommentera