Grevskapsloppet 2014

Har ännu inte satt mig helt med tävlingskalendern 2014 för att kolla exakt vilka lopp som ska springas även om några större redan är bestämde. Det enda kortare lopp som jag bestämt och planerat in än är Grevskapsloppet. Ett underbart lopp på Visingsö där jag förra året hjälpte till lite då jag känner Cissi som var med och arrangerade. Mitten på sommaren är det lugnare med tävlingar och Visingsö är alltid värt ett besök!

Blev glad när jag för insatsen förra året fick en startplats till årets lopp, även om jag ändå skulle ha sprungit 🙂

Banan som inte var exakt 10km kommer att ändras till i år för att bli det, vilket blir extra kul för en statistik nörd som mig själv.

För den som vill få en liten inblick i detta underbara lopp kan jag rekommendera förra årets race report:

http://roxvret.se/2013/07/race-report-grevskapsloppet-3751-knappt-10km/

Vi ses väl där?!

4 thoughts on “Grevskapsloppet 2014

    1. Roxen says:

      Absolut! Rekommenderas starkt. Kommer vara på Visingsö även helgen efter, speciellt underbar på sommaren vilket märks på antal turister som kommer dit 🙂

Kommentera