Idag är jag stark!

Gårdagens regn och blåst gjorde mina händer rejält kalla efter löpturen hem med otillräckliga vantar. Efter lite mat och så bädda jag ner mig i soffan för att ta det lugnt och värma mig. Slumra dock till och valde sen att fixa lite sen sova istället för att dra ut igen. Blev 20km den dagen som kändes som värsta vilodagen. Kan ändra sig fort på en dryg vecka. Tyvärr åt andra hållet också där sjukdomen i december gjorde att en mil kändes långt efteråt…

Idag blev det korta vägen till jobbet men sen en längre sammanhängande löptur som kändes riktigt lätt, gäller att få sin sömn. Men undvek att dra på eller köra längre än planerat (pga tidsbrist). Slutet av rundan tog mig förbi Coop där jag köpte med en kyckling, lyxa till det på fredagen med smidig och god mat 🙂 Dagen slutar på ca 31km.
image

Sömn blir inte så bra inatt. Ska nu packa och göra mig redo för sängen.
Buss mot Stockholm tidigt imorgon. Men där kommer jag ha en grym helg med ledarna på Team Nordic Trail!
image

Kommentera