Lugn vecka

Efter min vilodag i söndags så sprang jag på utan känning till jobbet och sen hem. En kvällsrunda startades sen där det började kännas lite, sakta in ett par km men sen gick jag sista 1.5km. Så det höll i ca 25km denna dag innan det kom tillbaka.

Tisdagen sprang jag till jobbet utan känning och hade sen kundmöte innan jag sluta där jag lätt fick skjuts hem.

Onsdag sprang jag till jobbet utan känning igen och fixade tid hos Martin Nygren som är Osteopat för en genomgång av kroppen. Startade med massage från ryggen som var lite ihoppackad tydligen och neråt höfterna, sen tog även och massera mina som alltid stela lår. Kändes väldigt skönt efteråt (mindre skönt undertiden!). Hade jag varit rik skulle jag ha en privat massör som körde ett par gånger i veckan, tror det ger stor effekt för att hålla sig skadefri! Haft lite funderingar på att köpa en EMS för lite självmassage..

Idag blir det till och från jobbet korta vägen, så ytterligare en lugn dag.

Fredagen är jag på nytt ledig och ska då försöka mig på en heldags träning igen och se om det kommer tillbaka, styrka ska jag köra men kommer vara snällare mot hamstring denna gång.

Med en sådan lugn vecka så har jag hamnat efter mina mål på 100mil och 100h träning i januari. Men det bryr jag mig mindre om, passa bra med några lugna dagar såhär efter en period med många timmars träning. Hoppas nu på att kunna få en bra och rolig träningshelg!

Man får vara försiktig med att köra all out på styrka med muskler som inte är vana och leda upp det med ett ultrapass med några hårdare partier dagen efter. Lesson learned 🙂

wpid-DSC_0238.jpg

2014-01-22 18.33.08

Kommentera