Mentalt seg

Idag var det lite tufft, nackdelen med att komma i säng sent och då också gå upp sent gör att jag har känslan att jag återhämtar mig från ett pass eller förbereder ett när jag kör 3 löppass per dag trots att jag är ledig. Idag var det lättare att ta ett längre andrapass istället.

Då jag kör utan dator hemma vet jag inte hur mycket träning det blivit även om jag har ett hum. Ska bli intressant att kolla imorgon!

Som avslutning tänkte jag köra lite snabb styrka och testa trx jag skaffat. Passa dock inte min dörr som går att skjuta upp, när jag pressa kraft ner så öppna dörren lite och skiten ramla ner. Tårna sa lite aj. Better luck next time…

image

2 thoughts on “Mentalt seg

  1. Chatrine says:

    Vi har satt en ögla från biltema i taket och en på väggen på utsidan av huset och där krokar vi i trx’en. Perfekt att kunna köra både ute och inne och det känns klart stabilare än i en dörr. Gäller bara att kolla så att det är en regel under så man inte drar ner taket också 😉

Kommentera