Min vanliga allt eller inget-inställning byts ut, jag kör numera på 80%!

Två av mina stora inspiratörer är Susanne Dalsätt och Miranda Kvist. Båda har lyckats bygga upp något riktigt bra inom områden de gillar. Den senare är med på framsidan i tidningen aktuella utgåvan av Outside träning där följande text går att hitta:

mirr

Saker man såklart hört henne tala om många gånger tidigare. Och när det gäller att skapa något man vill så är Suss den bästa person jag träffat att få någon att inse vad dom kan och skapa det självförtroende som dom egentligen besitter.

Två riktigt starka vänner.

Själv har jag ofta sagt att jag vill träna mer, men främst också ha mer tid till återhämtning. Så detta har jag nu tagit tag i.

Jag skapar de omständigheterna jag vill ha!

Kommer från nästa vecka att vara ledig på fredagar(med undantag från hjälp vid semestrar). Det känns redan nu väldigt konstigt. När jag tänker att jag betalar(med utebliven lön) för fredagen känns det väldigt dyrt. Men det är ju såklart hel fel sätt att tänka, skulle vara samma sak med alla kvällar och helger där man skulle kunna håva in pengar om man ville. Istället handlar det ju om att jag får mer tid åt att göra något jag älskar!

Kommer gälla under 2014, sen får jag utvärdera vad jag känner att jag tjänat på det och hur jag vill och kan fortsätta.

Självklart vill jag inte bara träna för träningens skull utan också utvecklas mera. Resan är det viktiga, men tävlingar är hos mig en del av den resan.

2014 kommer bli ett mycket intressant år!

Suss får en att förstå att världen ligger framför ens fötter och man kan komma väldigt långt bara man vill, innerst inne!

suss

 

 

2 thoughts on “Min vanliga allt eller inget-inställning byts ut, jag kör numera på 80%!

  1. Jenny says:

    Jag tycker att det låter som ett klokt val Roxen, och modigt att våga ta det valet! Är övertygad om att ditt 2014 kommer blir ett superbra år! Kram från Jenny

Kommentera