Nyårslöften och nyårsmål

Nyårslöften känns i många fall meningslöst. Varför ge ett löfte du inte kommer hålla? Själv så händer det att jag använder mig av det pga den anledningen att har jag lovat något så håller jag det, så är det bara.

Har inga långsiktiga Nyårslöften men dessa tre gäller och alla gäller under januari:

Inget godis(socker)
Ingen dator hemma
12st styrkepass

Utöver detta blir det ett nyårsmål som ifall allt går perfekt jag kanske når, eller inte. Inget måste men kul med något att jaga. Målet för januari är mycket tid på fötterna, mycket löpning i väldigt låg intensitet.

Nyårsmålet är därför 100h träning i januari.

Så det faller ju hand i hand med vad jag ska göra även om 100h inte är något jag specifikt kör mot (får se om ag kommer ihåg det i slutet av månaden om jag är nära målet dock :-P)

Gårdagen blev mindre träning än tänkt då jag inte var så sugen på kvällen, men idag är jag taggad igen!

2014 här kommer Roxen!

Inget sådant denna månad..
image

1 thought on “Nyårslöften och nyårsmål

Kommentera