Snabb-onsdag

Lite seg på morgonen då jag inte sov så mycket som jag hade önskat, men kom iväg till jobbet iaf 😛

Efteråt blev det hem och ta ett mindre mål, hamna i soffan efteråt där jag hade 20min vila.. Som blev 30min när det var så skönt! Sen iväg för att ta mig till nocouts intervallpass, eftersom jag sprang dit som uppvärmning kunde jag komma lite sent. Hade bestämt mig att vara med på 800-ingar även om det blivit 11mil redan denna vecka. Skulle ta rygg på eminenta Håkan vilket förhoppningsvis skulle ge en behaglig fart då jag var där mest för skojs skull, inte intervallträning. Men ändå bra att få fram löpsteget från det lufsande jag gör annars. 4st tänkte jag minst köra men blev sen alla 7 då det kändes så lätt och skönt. Låg mellan 3:00 och 3:04 förutom sista som gick lite snabbare, blir typ 3:40-tempo? Klart nöjd!

Har mycket att jobba på då min syn av att ta rygg är att jag alltid hamnar ca 2-4m bakom. Totalt värdelös på att ligga klistrad.

Kroppen blev bara glad och piggare av det, så hemturen var skön även om man slira i snön.

The man!
image

image

Sköna soffan hamna jag i även efter passet…
image

2 thoughts on “Snabb-onsdag

    1. Roxen says:

      Det är resan man lever för! Sen är ju alla delmål påvägen en del av resan.
      När jag tränar som jag gör nu kan det vara tufft vissa gånger mentalt, men totalt sätt så njuter jag väldigt mycket av det jag gör och att se vad jag klarar av 🙂

Kommentera