Snabbt, typ :)

Något mindre sömn än jag hade önskat, men 6h fick duga. Gick bra att springa till jobbet. Två pass skulle sedan köras på kvällen och NocOut hade intervallpass, har sagt ingen fart i januari men kunde inte riktigt motstå…

Så efter lite mat och så hemma bar nästa pass iväg till campushallen. På dagens schema stod 3×5 (70-20) med tre minuters vila. Jag hängde på Håkan och det gänget för att ta det lugnt men ändå ha kul. Körde med dom 2 första och hoppade den tredje för säkerhetsskull. Kändes bra och kontrollerat, behövde inte kämpa för att springa men lätt i steget var jag inte riktigt. Kom kanske runt 1,6km på intervallerna, har inte exakt koll men snabbare än det kändes ändå. Hoppas det inte kroppen klagar, imorgon blir det bara långsamt igen 🙂
Total sträcka strax över 3mil idag vilket ger drygt 30mil för årets 8dagar.

Måste säga att det är mäktigt med NocOut, idag var vi ca 120pers på intervallpasset. Inte konstigt att jag ville springa 🙂

Har även kikat på vädret nästa vecka, så tror jag kommer skippa linnet då..

image

image

image

image

Kommentera