Sweden Skyrace 24

Ibland dyker det upp saker som är svåra att motstå. 100km 6000hm vid Björkliden var tydligen ett av dom sakerna. Trots att jag råkar vara sämst i backar(änsålänge). Men många andra underbara personer som gör sällskap för uppe!

Detta blir årets näst största solo-mål där Bislett är det största. Blir en hel del turer norrut i sommar. Edsåsdalen i juni, Björkliden i juli och sen på tre helger i augusti blir det Edsåsdalen, Björkliden och Sälen. Behöver bli starkare i backarna för att kunna presentera på ett race med 6000hm och hoppas sen att min mängdträning gör att jag återhämtar mig bra till min trippelhelg.

Det som är säkert är att det kommer bli en jäkligt kul sommar 🙂 Gäller bara att fixa boende och resa till de olika målen..
Men först ut blir Ursvik Ultra och det kommer bli lite backträning redan till det, kommer nog bli bra 🙂

Idag hade jag redig träningsvärk i baksida lår och rumpa. Var lite smartare denna vecka och tog det lugnt på löpningen idag, men lufsade ihop drygt 4mil vilket känns bra!

När januari är slut får jag börja starta backträningen, man blir bra på det man tränar!

http://www.swedenskyrace24.se

image

2 thoughts on “Sweden Skyrace 24

Kommentera