TNT-tisdag bjöd på styrka och backe!

Kan inleda med ett erkännande.. Igår vann soffan över mig! Kom hem och åt lite sen la mig skönt i soffan, varpå jag inte kom upp. Komma iväg på ett kvällspass är inte alltid så lätt. Helst ska man(jag) vara klar när jag kommer in i dörren hemma, efter det är det mycket svårare! Fick ihop 20km igår.

Idag var det klart lättare med skjuts från jobbet till Vrinnevi i Norrköping för att köra TNT-pass. Elmina bjöd på backe sen styrka och så backe igen! Jag skulle ju ta det lugnt men sprang med i backen ändå och växla ryggar att peppa. Riktigt starka var dom, speciellt på andra omgången.

För att vara lite snäll mot mig så modifiera jag hemresan. Sprang till stationen och tog tåget till Kimstad där jag sen sprang hem. Minska resan med 11-12km men viktigare så fick jag en 20min paus inför då 31km turen. Annars blir det typ 8km med TNT för att sen direkt följa upp med 45km hem. Med den mängd jag kör i januari så ville jag undvika ett sådant pass. Men totalt 49km idag, inget jag klagar över en vardag! 🙂

Jag och mörkret på snöfria vägar hemåt
image

image

Kommentera