Underbara fredag

Tänk att få vara ledig och träna på fredagar, vilken lyx. Den lyxen har jag!
Andra fredagen utnyttjades lika bra. Fick till roligaste simpasset någonsin, jag testa att köra med dolme! Inte använt den förut men jäklar vad man flöt på med den. Körde teknik och skulle sen köra 50or, bestämde en tid som jag skulle sluta vid när jag gick över på en 50m. Men med dolme gick allt så bra och stabilt så till slut valde jag att avsluta ändå. Hade tagit en runda i taget och inte tänkt på något annat, helt plötsligt sluta passet på 2300m. Kort pass för många, men själv kommer jag aldrig över 1500m.

Eftersom träningen är inför swimrun är det ju inte helt fel med mycket dolme i träningen 🙂
image

Då det var käk och bowling med jobbet kl 18 så packa jag ihop dagen lite. Ingen tupplur på dagen och ett längre löppass på eftermiddagen istället för två. Fick då in drygt 6h träning på två löppass, ett simpass samt styrka. Men blev inte mycket tid tillgodo 🙂

Och nej, ingen känning i låret!

Dagen avslutades sen på strandgatan 2. Där vi laga vår egen mat på lavasten (både ge rabatt när vi gör jobbet?!) för att sen ta en bowlingrunda där jag körde helt ok.

Ny tar jag helg!

image

image

image

Kommentera