You win some and you loose some..

Men huvudsaken är att du är lycklig!
Idag blev det en förlust. Jag förlorade mot mig själv. Dock var det ingen dålig förlust och den kan medföra mer positivt än en vinst denna gång.

Denna gång handlar det om att jag bröt ett A till B-pass. Det händer ju inte så ofta om man säger så, måste ju ändå komma fram.

Dagen inleddes med korta vägen till jobbet på drygt 6km då kvällen skulle innehålla dagens mängd. Efter jobbet fick jag som vanligt skjuts till Norrköping där vi körde vårt pass med Team Nordic Trail. Edvin ledde löpteknik och sen Backintervaller. Körde lite men tog det lugnt, blev drygt 6km där.

Väl klar med dessa härliga kämpar så guida Edvin mig till ån påväg hem. Därifrån hittar jag sen lätt, mer eller mindre raka vägen hem. Långa raka asfaltssträckor i mörkret, 45km löpning. Ok inte första gången jag får mental svacka på denna sträcka kan medges, men har kört på ändå. Skillnad denna gång är att jag springer på mycket varje dag i januari enligt plan.
Fysiskt inga problem men segt mentalt och var väldigt törstig. Slutade med att jag bestämde mig för att avsluta löpturen i Linghem som springs förbi och ta tag sen buss hem.

Anledningen till att det inte är en dålig förlust är att det blir lättare att köra hyfsat bra imorgon också, sen blev det 45km totalt idag ändå.

Nu ska jag häva i mig dricka och mat för att göra mig redo för morgondagen!

Några av krigarna i TNT Norrköping
image

Sista passet för dagen, långsamt och ca 12km kortare än tänkt
image

Utan östgotatrafiken hade jag sprungit till målet 🙂
image

Imorgon är en ny dag, Shit vad kul det kommer bli!

Kommentera