Lugnt med träning

Efter stormen kommer lugnet. 1000km i januari följs av lugn träning där jag totalvila i helgen för att jag kände för det och kört lätt nu i veckan. Tisdagen bjöds på TNT-pass i Norrköping men jag peppade på och körde endast en av idiot-intervallerna. Hade sen möte med TNT-ledarna och vår gäst Miranda som kommit ner för att träna och prata med oss.

Skönt att få lite luftat så alla ligger på samma plan inför framtiden för TNT i Norrköping, ser fram emot hur det kommer växa, är väldigt roligt att vara en del av det!

Efter mötet så valde jag att ta tåget enda hem så ingen långlöpning.

Idag blir det lite tuffare med runt 30km inklusive intervaller, om jag orkar ta mig till NocOuts träning ikväll 😉

4

 

Råkade komma in på detta med poäng som krävs för att få anmäla sig till UTMB. När jag kollar på dom lopp som jag ska köra i år så visade det sig att jag kommer få tillräckligt med poäng för att anmäla mig 2015(om jag nu genomför loppen). Det krävs 7poäng totalt på max 3st lopp. Och jag kommer köra följande lopp:

2- poäng
BAMM
Ultravasan
Ursvik Ultra

3- poäng
Sweden Skyrace 24

Går det att INTE anmäla sig ifall man har poängen?! Återstår att se 🙂

Jag även hittat vad som måste vara världens bästa diet! (från traningslara.se)
Så för alla som vill gå ner i vikt, look no further!

I bring you the Yellowstone diet!!

 

3 thoughts on “Lugnt med träning

Kommentera